“Het geeft mij veel voldoening om een mooie website te ontwikkelen waar mensen blij mee zijn.”

 

Op 6 januari 2014 ben ik officieel en met trots gestart met Jan Pieters Webdesign, Trading en Advies. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met het bouwen van websites. Dit deed ik naast mijn vaste baan als inkoop account manager. Het werd mij steeds meer duidelijk dat mijn hart ligt bij het creëren van websites en het contact wat ik daarbij heb met verschillende soorten mensen met hun diverse wensen. Het geeft mij veel voldoening om in korte tijd een mooie site te maken waar mensen blij mee zijn.

Jan PietersIk heb mij gespecialiseerd in het bouwen van WordPress websites en Woocommerce webshops en het verbeteren van de vindbaarheid in de zoekmachines, ook wel SEO genoemd. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe nichemarkten en zoek daarbij partners die met mij een lange termijn samenwerking willen aangaan. Ik zorg daarbij voor de plaatsing van een mooie en goedwerkende website die goed vindbaar is in de zoekmachines. Mijn partners doen de operatie en zij betalen alleen wanneer er daadwerkelijk wat verkocht wordt op de website.

Een persoonlijke benadering van mijn klanten vind ik belangrijk en daar steek ik dan ook veel tijd in. Voor mij ligt de uitdaging er in om zo goed mogelijk te begrijpen wat de klant wil. Door regelmatig face-to-face contact te hebben met de klant kan ik zijn of haar ideeën zo goed mogelijk vertalen in een website.

Wil je een keer een vrijblijvende afspraak met mij maken om je wensen te bespreken? Neem dan even contact met me op.